Çin Ülke Sohbet Toplantısı GerçekleştiBAYLAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Baylar 6 Kasım 2009'da Elazığ Ticaret Odası Toplantı Salonunda Elazığ'lı İş Adamları ile buluşarak Çin ile ilgili bilgi birikimini onlarla paylaştı. Sunum profesyonellikle samimiyetin birleştiği, bilginin beden ve konuşma diliyle anlaşılır hale geldiği, dinleyicinin maksimum derecede istifade edebildiği sohbet havasında gerçekleşti.
Saygıdeğer İşadamları Çin Ticareti ile ilgili akıllarındaki tüm soruları Sn. Ali Baylar'a yöneltme imkanı bulurken, cevaplarını da en pratik ve akılcı birşekilde aldılar.
Ticaret Odası yetkilileri yapılan toplantının bugüne kadar gerçekleştirilen organizasyonlardan en akılda kalıcı olanlardan birisi olacağını belirtirken, Sn. Ali Baylar'dan bir kez daha, gerçekleştirilenden daha büyük çaplı bir organizasyonla toplantı talep edebileceklerini ve tekrar Elazığ'a davet edeceklerini belirttiler.
Ana sayfaya dönmek için tıklayınız